Zoals je misschien al weet, heb ik van september 2023 tot en met februari 2024 deelgenomen aan een ‘Discipelschap Training School’(DTS) van Jeugd met een Opdracht (JmeO). Deze school heeft mijn leven veranderd. Ik heb geleerd wat meer naar mezelf te kijken zoals God mij ziet. Ik ben daar echt tot leven gekomen.

Voor mijn DTS was ik van plan om naar de Logoshope te gaan, maar tijdens mijn DTS dacht ik erover na om als staf op Heidebeek te gaan werken. Ik had het God alleen nog nooit gevraagd. Dus tijdens mijn outreach besloot ik het Hem te vragen. Toen ik de vraag stelde, heeft hijduidelijk geantwoord met het statement “Just do it”. Hij heeft mij gezegd dat ik er gewoon voor moet gaan, en dat Hij er altijd bij zal zijn.


Iets waar ik van overtuigd ben is dat Ware Liefde naar Leven leidt. Ik ervaar passie voor mensen die het niet meer zien zitten. Ook mensen die worstelen met depressie, die de weg kwijt zijn. Ooit was ik een van hen, Maar God heeft mij gered, ik heb zijn Ware liefde voor mij gevonden. Iets wat ook mogelijk is voor anderen, ze zijn zich er alleen niet van bewust. Ik heb het op mijn hart gekregen om hen de liefde van God te laten zien. En om hen te laten zien dat er een weg naar een beter leven is.

Dit is mijn motto, en dit wil ik in de praktijk brengen. Zo wil ik in september als stafmedewerker aan de slag gaan bij JmeO Heidebeek. Ik ben aangenomen om daar twee jaar te helpen met DTS. Ik kijk er naar uit om tijdens deze periode mensen ook individueel te coachen.

Wil jij me helpen?

Werken bij JmeO is echter geen “gewone baan”.Want ik krijg geen salaris, maar heb uiteraard wel onkosten. Zo heb ik 1400 euro per maand nodig. En al laat ik het liefst alles aan God over, het lijkt me verstandig om te zorgen dat ik een groep mensen heb, die me bemoedigt, voor me bidt, financiële steun geeft, voor me klaar wil staan, enzovoorts.

Graag doe ik een beroep op jou. Wil jij me helpen om mijn verlangen waar te maken? Kun jij mijn vraag om deel te gaan uitmaken van mijn achterban in gebed bij God brengen, en mij uiterlijk 10 juni 2024 laten weten of jij deze mails wilt blijven ontvangen. Of je updates willen ontvangen via WhatsApp, En of je een mogelijkheid ziet/hebt om mij ook financieel te ondersteunen.

Kun je aub het “Reactie Formulier” voor mij invullen?

Dank voor je aandacht en ik zie uit naar je reactie.

Samuel Rampersad

Wanneer je verdere vragen hebt, neem dan aub contact met me op.

✉ samuel@rampersads.nl / 06 26 04 71 95

Proudly powered by WordPress